Skip to content

Beste vakantievierders

Vakantie is even loskomen van de dagelijkse dingen. Samen met anderen activiteiten ondernemen en genieten van een mooie vakantie-omgeving. Stichting Poldermaat begeleide vakanties met Schik zet zich, samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers, in om onze vakantiegasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Onze vakantiegasten zijn dan ook het middelpunt tijdens hun eigen vakantie. Bij ons staan de vakantiegasten centraal!

Voor 2024 hebben we weer een mooi reisaanbod samengesteld. “Gewoon lekker anders” én “We hebben Schik met Poldermaat”. Dit is wat we graag horen en waar we ook ons best voor blijven doen.

Omdat niet iedereen hetzelfde is en hetzelfde wil tijdens de vakantie, hebben we ook dit jaar weer volop keuze voor al die mensen met verschillende wensen. Deze reisgids helpt je bij het uitzoeken van je vakantiebestemming en je vindt ook informatie welke vakantie het beste past bij jouw wensen en mogelijkheden.

We hebben een gevarieerd vakantie-aanbod samengesteld voor mensen met een beperking. Zo hebben we vakanties met een thema, vakanties in Nederland, naar het buitenland en vaar- en vliegvakanties. Voor de mensen die het wat rustiger aan willen doen, is er ook een ruim aanbod in vakantiebestemmingen.

Vind je jouw vakantiebestemming niet in de reisgids en wil je graag alleen of met een eigen

groepje op reis, neem dan contact met ons op. We kunnen dan een vakantie op maat samenstellen.

We wensen je veel plezier met deze reisgids en ontmoeten je graag tijdens één van onze vakanties.

Team Poldermaat begeleide vakanties met Schik

Reserveren

Wil je meer informatie of een reservering maken, bel, schrijf of mail ons dan gerust.

Ons team is bereikbaar op telefoonnummer 06-44004321 om jouw vragen te beantwoorden.
Onze kantoortijden zijn:

maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur

e-mail adres: info@vakantiesmetbegeleiding.nl

Back To Top