skip to Main Content

Vakantie is even loskomen van de dagelijkse dingen. Samen met anderen activiteiten ondernemen en genieten van een mooie vakantie-omgeving. Stichting POLDERMAAT begeleide vakanties met SCHIK zet zich, samen met een grote groep enthousiaste vrijwilligers, in om onze vakantiegasten een onvergetelijke vakantie te laten beleven. Onze vakantiegasten zijn dan ook het middelpunt tijdens hun eigen vakantie. Bij ons staan de vakantiegasten centraal! Voor 2021 organiseren we leuke en betaalbare reizen met relatief veel begeleiding. “Gewoon lekker anders” én “We hebben Schik met Poldermaat”. Dit is wat we graag horen en waar we ook ons best voor blijven doen.

Omdat niet iedereen hetzelfde is en hetzelfde wil tijdens de vakantie, hebben we ook dit jaar weer volop keuze voor al die mensen met verschillende wensen. Deze reisgids helpt je bij het bedenken van je vakantiebestemming en je vindt ook informatie welke vakantie het beste past bij jouw wensen en mogelijkheden.

We hebben een gevarieerd vakantie aanbod samengesteld voor mensen met een beperking. Zo hebben we vakanties met een thema, vakanties in Nederland en naar het buitenland. Wil je gaan varen dan is er keuze uit verschillende vaarvakanties. Ook staan er vlieg- en excursie vakanties in de reisgids.

Voor de mensen die het wat rustiger aan willen doen of mensen die extra zorg nodig hebben is er ook een ruim aanbod in vakantiebestemmingen.

Vind je jouw vakantiebestemming niet in de reisgids maar wil je alleen of met een eigen groepje op reis, neem dan contact met ons op.
We kunnen dan op maat een vakantie samenstellen. We wensen je veel plezier met deze reisgids en ontmoeten je graag tijdens één van onze vakanties.

Back To Top