Skip to content

Stichting Poldermaat begeleide vakanties met Schik kan het vervoer verzorgen van je huisadres naar het verzamelpunt (op- en afstapplaatsen) van de door jou gekozen vakantie.

De kosten voor deze service zijn:

Afstand tussen woonadres – opstapplaats*

Enkele reis

Retour

01 t/m 25 km € 57,50,- € 115,-
26 t/m 50 km € 78,- € 156,-
51 t/m 75 km € 95,- € 190,-
76 t/m 100 km € 110,- € 220,-
101 t/m 125 km € 125,- € 250,-
126 t/m 150 km € 137,50,- € 275,-
151 km en meer Eventueel mogelijk maar alleen in overleg

Om de hoogte van de verschuldigde kosten te kunnen bepalen berekenen wij de kilometers vanaf het afgesproken ophaaladres tot aan het dichtstbijzijnde opstappunt zoals vermeld onder de geldende reiscode in de reisgids.

Voorwaarden:

  • Tijdens de haal- en brengservice is er geen begeleiding/verzorging aanwezig.
  • De ritten zijn soms gedeelde ritten, hierdoor kan het zijn dat je wat langer onderweg bent.
  • De Stichting behoudt zich het recht voor wijzigingen door te voeren in de eerder opgegeven opstapplaatsen/opstaptijden, dit zal de Stichting altijd in overleg met de betrokken partijen doen.
  • Bij wijziging(en) in het overeengekomen haal- en brengadres zal er, naast de herberekening van het aantal kilometers een vast bedrag van € 25,00 in rekening worden gebracht. Pas na ontvangst van het op de aanvullende factuur opgenomen bedrag zal de wijziging definitief gemaakt worden.
  • Kosteloos annuleren van de geboekte haal- en brengservice kan tot 8 weken voor vertrek van de reis.
  • Bij annulering van de haal- en brengservice binnen 8 weken voor vertrek van de reis vindt er geen restitutie plaats.
  • Op het inschrijfformulier kun je aangeven of je van deze service gebruik wilt maken.

Let op: Kies je voor één van de  vaste op- en afstapplaatsen zoals vermeld bij de reis dan is dit bindend. Zonder de schriftelijke goedkeuring van de Stichting kan er dus niet meer gekozen worden voor een andere op- en afstapplaats.

N.B. We vragen je aandacht voor het volgende:

Helaas zijn onze ervaringen met externe vervoerders niet altijd even optimaal. Indien je voor deze vorm van vervoer kiest, wijzen wij je erop dat de tijden zoals vermeld in de door ons verstuurde bevestigingsbrief bindend zijn. Onze chauffeurs zijn helaas niet in de gelegenheid om lang te wachten indien de externe vervoerder niet op tijd arriveert.

Back To Top