skip to Main Content

Het Coronavirus en onze reizen

Reizigers aan onze reizen die op korte termijn vertrekken, gerekend vanaf nu t/m 31 mei 2020, worden persoonlijk door ons geïnformeerd over de voortgang. Je hoeft dus zelf geen actie te ondernemen.

Het Coronavirus en onze buitenland reizen

Wij krijgen regelmatig vragen of reizen wel doorgaan, of men vraagt (reis)advies i.v.m. het Coronavirus. We leggen graag uit hoe Poldermaat met de uitbraak van dit virus omgaat. Wij volgen nauwgezet de ontwikkelingen en de adviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het Ministerie adviseert d.m.v. reisadviezen om wel of niet naar een bestemming te gaan.
De reizen naar het buitenland van Poldermaat starten in mei. Het valt te verwachten dat er dan andere adviezen gelden. Wij hopen natuurlijk dat de situatie in de komende 2 maanden verbeterd. Volgens het Ministerie van Buitenlandse Zaken is het vooralsnog veilig om naar al onze vakantiebestemmingen af te reizen. Het annuleren van reizen is op dit moment niet aan de orde. Kortom: vooralsnog heeft de uitbraak van het Coronavirus geen gevolgen voor jouw vakantie met Poldermaat.

Zodra de situatie verandert en er door het Ministerie een ander advies gegeven wordt, dan volgen wij dit advies uiteraard direct op. Wij houden dit nauwlettend in de gaten en zullen een update over de berichtgeving op onze website plaatsen. Indien nodig zullen wij vanzelfsprekend de reizigers/contactpersonen persoonlijk inlichten. Meer informatie over reisadviezen van het land waar je naar toe gaat lees je op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. Hier kun je jouw vakantieland invullen. Vervolgens lees je het advies van het Ministerie.

Je kunt jouw vakantie in principe niet zonder kosten annuleren. Zoals reeds eerder vermeld houden wij houden wel rekening met de reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse zaken. De ontwikkelingen volgen elkaar snel op, afhankelijk van de betreffende situatie zullen wij een besluit nemen en maatregelen treffen. Je wordt hierover altijd persoonlijk door ons geïnformeerd.

We hopen van harte een ieder straks, in goede gezondheid, op onze reizen te kunnen verwelkomen.

Team Poldermaat

Back To Top