skip to Main Content

NIEUWSBRIEF 05-05-2021

Ondanks dat het corona-virus nog niet weg is zijn wij positief gestemd dat we vanaf juni binnen Nederland weer mogen reizen. Er wordt met grote snelheid gevaccineerd en wellicht heb jij je eerste of misschien zelfs je tweede prik al gekregen.

Tevens zal er waarschijnlijk net als vorig jaar vanuit de ANVR een door het RIVM  goedgekeurde handreiking komen zodat we op een veilige en verantwoorde manier met elkaar op reis kunnen.  Inmiddels is de handreiking gereed en wordt er druk gewerkt aan de (goed)keuring vanuit het RIVM.

Voor alle overige vakanties binnen Europa geldt dat wij alleen reizen indien de bestemmingen veilig zijn. Dit wordt getoond met de kleur geel of groen. Dit kun je zien op de volgende sites:

Welke landen hebben welke kleurcode? | Nederlandwereldwijd.nl | Ministerie van Buitenlandse Zaken.

We proberen zo veel mogelijk vakanties buiten Nederland met een vertrekdatum in juni 2021 door te schuiven naar het najaar. Zodra dit geldt voor jouw geboekte vakantie, zullen we je hierover informeren.

Vliegreizen: Alle vliegreizen met een vertrekdatum in mei of juni zijn inmiddels verplaatst naar het najaar van 2021! Alle reizigers die een vliegreis geboekt hebben zijn hierover reeds schriftelijk geïnformeerd. Op de website staan bij de betreffende reizen de nieuwe reisdatums vermeld.

Back To Top